Kochasz kino i wszystko co z nim związane? To miejsce dla Ciebie! Dziel się swoim wrażeniami na temat aktorów, filmów, pisze recenzje i czytaj opinie innych.

Nie jesteś zalogowany na forum.


okularnik-john
Użytkownik
Data rejestracji: 2013-02-17
Liczba postów: 101

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

witam wszystkich… chciałbym porozmawiać na temat, który zagaiłem w temacie.;) powiększaliście go? Kiedy pierwszy raz? Co was skłoniło, co wykorzystaliście i jakie są tego efekty?

Offline

bocian
Użytkownik
Data rejestracji: 2012-12-20
Liczba postów: 75

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

a Ty?? Może zaczniesz swoją historią…? Tak na zachętę…

Offline

okularnik-john
Użytkownik
Data rejestracji: 2013-02-17
Liczba postów: 101

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

no jasne, w sumie może powinienem… ja jeszcze niczego nie próbowałem, ALE planuję sobie czegoś poszukać. Umawiam się teraz z dosyć doświadczoną dziewczyną, która wie czego chce i trudno mi sprostać jej oczekiwaniom. Z jednej strony zaczynam rozumieć co to jest udany seks, z drugiej ograniczenia anatomiczne…

Offline

Troll
Użytkownik
Data rejestracji: 2012-12-13
Liczba postów: 30

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

ja dopiero po 13 latach związku zacząłem brać tabletki, od tego czasu współżyje się nam inaczej i mamy nowy etap w małżeństwie… jest prawie tak jak wtedy gdy się poznaliśmy…

Offline

bocian
Użytkownik
Data rejestracji: 2012-12-20
Liczba postów: 75

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

jeśli chodzi ci o konkretne sposoby na powiekszanie penisa opinie znajdziesz na tej stronie internetowej: http://penilarge.eu/sposoby-na-powieksz … -i-opinie/, polecam. Trafiłem tam pół roku temu, gdy z partnerką zaczęliśmy poważnie rozmawiać o seksie… okazało się, że obojgu czegoś nam brak. No i spróbowaliśmy suplementacji. Wiele się zmieniło.

Offline

Azmodes
Użytkownik
Lokalizacja: Tychy
Data rejestracji: 2015-03-23
Liczba postów: 9

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

myślicie, że w młodych związkach to ma sens??

Offline

Troll
Użytkownik
Data rejestracji: 2012-12-13
Liczba postów: 30

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

wydaje mi się, że młodzi chętniej eksperymentują i po prostu łatwiej im to przychodzi… nie wiem czy jest jakiś uniwersalny moment na wprowadzenie tabletek. Na pewno jeśli kochasz kobietę to chcesz zrobić dla niej wszystko i zaspokoić różne jej pragnienia.

Offline

phanka
Użytkownik
Lokalizacja: Garwolin
Data rejestracji: 2015-03-23
Liczba postów: 66

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

ja się wypowiem z perspektywy kobiety.;) dzięki takim eksperymentom związek naprawdę może zyskać drugie życie. Osobiście bardzo to doceniam. Mieliśmy z mężem mały kryzys, musieliśmy uczyć się siebie na nowo. Oboje się trochę postaraliśmy – on zaczął ćwiczyć i brać tabletki, ja trochę bardziej dbać o siebie i więcej inicjować. Uważam, że warto to robić, warto się wzajemnie starać.;)

Offline

Azmodes
Użytkownik
Lokalizacja: Tychy
Data rejestracji: 2015-03-23
Liczba postów: 9

Odp: Bezpieczne powiekszanie penisa opinie.

właśnie, ale to chyba tak, że obie strony muszą się starać.

Offline